Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 18-04-2002 Persbericht district Land van Cuijk

BOTSENDE BELLER CUIJK

Een 34 jarige automobilist uit Cuijk is op 18 april 2002 bekeurd voor het niet handsfree bel-len in zijn auto. De man reed omstreeks 15.55 uur op de Heggerank te Cuijk, toen politie-mensen, die achter hem reden, een stopteken gaven. Omdat de man het kennelijk erg druk had met zijn telefoontje merkte hij dit stopteken niet op. Hierop gingen de politiemensen naast hem rijden en gebaarden hem te stoppen, waarna de politieauto voor deze man ging rijden. Toen die inderdaad snelheid minderde, kennelijk om te stoppen, stopten de politie-mannen ook. Echter de man bleef zo druk met bellen, dat hij eerst nog achter op de politie-auto botste voor hij stilstond en zijn telefoon uit kon zetten.

RIJDEN ONDER INVLOED GRAVE

Een 52 jarige bestuurder uit Grave is op 9 april 2002 bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.10 uur op de Gasthuisstraat te Grave. Hij kreeg een boete van 190.

INBRAAK BEDRIJF GRAVE

Bij een inbraak in een winkel aan de Hoofschestraat te Grave in de nacht van 8 op 9 april 2002 zijn enkele horloges weggenomen. De daders vernielden een ruit.

RIJDEN ONDER INVLOED OEFFELT

Een 53 jarige bestuurder uit Oeffelt is op 9 april 2002 bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 02.55 uur op de Beugenseweg te Oeffelt.

BRAND IN CARACANBEDRIJF GRAVE

Bij een brand in een caravanbedrijf op 9 april 2002 omstreeks 03.45 uur aan de Arnoud van Gelderweg te Grave zijn een 7 tal caravans die op het terrein stonden uitgebrand. Brandweer bluste de brand en kreeg assistentie van de brandweer Mill. Naar de oorzaak van de brand stelt de politie een onderzoek in.

INBRAAK IN BEDRIJF VIERLINGSBEEK

Bij een inbraak in een garagebedrijf aan de Grotestraat te Vierlingsbeek in de nacht van 8 op 9 april 2002 is een nog onbekende hoeveelheid gereedschap weggenomen. De daders for-ceerden een deur.