Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 18-04-2002 Persbericht district Den Bosch

ECHTPAAR STEELT KLEDING EN SNOEP (Rosmalen)

Woensdagmiddag zijn een 40-jarige vrouw en haar 45-jarige echtgenoot uit Rosmalen in een winkel aan de Raadhuisstraat in hun woonplaats betrapt op winkeldiefstal. Een medewerker zag dat het tweetal met uit de winkel gestolen kledingstukken en snoep naar buiten wilden lopen. Hij waarschuwde de politie. Het tweetal is aangehouden en voor verhoor ingeslo-ten.

190 BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED ( s-Hertogenbosch)

Van dinsdag op woensdag is een 34-jarige Drunenaar op de Rijksweg A59 in s-Hertogen-bosch aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij kreeg een geldboete van 190,= en een rijverbod van een uur.

GEPREPAREERDE TAS BIJ DIEFSTAL SPIJKERBROEKEN (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is een 23-jarige Poolse in een kledingzaak op de Hooge Steenweg in s-Hertogenbosch aangehouden toen zij met een geprepareerde tas probeerde vier spijker-broeken t.w.v. 339,80 weg te nemen. Het winkelpersoneel betrapte haar op heterdaad. De vrouw is overgedragen aan de politie. Uit het onderzoek is gebleken dat de vrouw waar-schijnlijk illegaal in Nederland verblijft. Zij is daarop door de Vreemdelingendienst in Vreemdelingenbewaring gesteld.

RIJDEN ONDER INVLOED DEN BOSCH

Een 34 jarige automobilist uit Drunen is op 18 april 2002 bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 04.15 uur op de Rijksweg A59 te Den Bosch.

DIEFSTAL AUTO DEN BOSCH

Vanaf de Hildebrandstraat te Den Bosch is in de nacht van 17 op 18 april 2002 een Seat be-drijfsauto, kenteken 20-VR-RZ ontvreemd. In de auto lag gereedschap.

DIEFSTAL HOOGWERKER DEN BOSCH

Vanaf een terrein aan de Graaf van Solmsweg te Den Bosch is tussen 12 en 17 april 2002 een hoogwerker weggenomen.