Ingezonden persbericht


UITNODIGING

Persbijeenkomst Ernst & Young EDP Audit

Global Information Security Survey 2002

&

ICT Barometer-onderzoek informatiebeveiliging in Nederland

Agressieve computervirussen hebben in de afgelopen maanden de wereld laten zien hoe afhankelijk het bedrijfsleven is van informatiesystemen en hoe kwetsbaar voor de gevaren die deze systemen bedreigen. Veel bedrijven onderkennen de problematiek, maar hebben ze ook passende maatregelen getroffen om zich weerbaarder te maken? Wat is er gedaan en wat moet er nog gebeuren? Is informatiebeveiliging onderdeel van de bedrijfsstrategie geworden? En hoe serieus nemen Nederlandse bedrijven de beveiliging van hun informatiesystemen ten opzichte van het buitenland?

Op deze en andere vragen krijgt u donderdag 18 april een antwoord op een persbijeenkomst van onze relatie Ernst & Young EDP Audit. Wij nodigen u hiervoor graag uit.

Tijdens de bijeenkomst worden de resultaten bekendgemaakt van:


· de Global Information Security Survey 2002, een internationaal onderzoek van Ernst & Young EDP Audit naar informatiebeveiliging in het bedrijfsleven en in de overheidssector. Aan dit onderzoek hebben wereldwijd 459 CIO s, IT-directeuren en topmanagers deelgenomen, onder wie ook een aantal Nederlandse directeuren.

· de onderzoeksvragen over informatiebeveiliging in Nederland, die deel uitmaken van de april-editie van de Ernst & Young ICT Barometer. Dit tweemaandelijkse nationale onderzoek wordt uitgevoerd onder 500 CIO s, IT-directeuren en topmanagers. In opdracht van Ernst & Young EDP Audit zijn voor de jongste editie vragen over informatiebeveiliging opgenomen.
Datum: donderdag 18 april 2002

Tijd: 13:00 uur circa 15:15 uur

Locatie: Westin Hotel, Weena 686, Rotterdam

Persprogramma

13:00 uur Ontvangst met koffie/thee en een sandwich lunch

13:45 uur Presentatie Global Information Security Survey 2002 prof.drs. Paul van Kessel, voorzitter Ernst & Young EDP Audit 14:30 uur Presentatie Nederlands onderzoek informatiebeveiliging (ICT Barometer april) prof.drs. Paul van Kessel
14:45 uur Vragenronde

15:15 uur Einde bijeenkomst.

U kunt zich aanmelden via de speciale perspagina op onze website: www.sterkwerk.nl/pers/EY_edpaudit.htm of door ons een reply te sturen op deze uitnodiging.

Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk vrijdag 12 april.

Wij zien uit naar uw komst. Mocht u vooraf nog vragen hebben, dan vernemen wij die graag van u.

Met vriendelijke groet,

Sterk Werk Communicatie

Aad Jan Roos

senior communicatieadviseur

Tel. (010) 456 78 49

Tel. mob. 06 50 51 73 94

Email aadjan.roos@sterkwerk.nl