NOORDZEE FM

Afscheidsconcert Volumia! live op Noordzee FM

Donderdag 18 april aanstaande geeft Volumia! haar afscheidsconcert. Noordzee FM is daar bij. Luisteraars die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen voor dit laatste concert, en het wel willen horen, kunnen donderdag naar Noordzee FM luisteren. Noordzee FM zendt het concert live en exclusief uit.

Het afscheidsconcert van Volumia! vindt plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam en begint om 20.30 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Ruim voor aanvang van het concert wordt er nog extra aandacht aan Volumia! besteed op Noordzee FM. Vanaf 16.00 uur zal Noordzee FM uitgebreid verslag doen in aanloop naar het concert.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Enrique Iglesias, Jewel, Robbie Williams, Anastacia, Westlife, maar ook die van Volumia!, Blof en Twarres. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee FM. LEVEN OP MUZIEK

Naarden, 16 april 2002

Noot voor de redactie,