Gemeente Rijswijk

Donderdag 18 april a.s.
Discussiebijeenkomst concept-collegeprogramma Rijswijk

Rijswijk, 16 april 2002

Op donderdag 18 april aanstaande om 20.00 uur vindt in het gemeentehuis van Rijswijk een discussiebijeenkomst plaats over het concept-collegeprogramma voor de komende periode van vier jaar. De wethouders zullen donderdagavond in een discussie met vertegenwoordigers van alle fracties uit de gemeenteraad het collegeprogramma verdedigen.

Deze bijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst die op 28 maart jl. werd gehouden waarbij alle fracties in de Rijswijkse gemeenteraad in de gelegenheid werden gesteld op het collegeprogramma te reageren

Het college van burgemeester en wethouders van Rijswijk is van plan het collegeprogramma op dinsdag 7 mei aanstaande tijdens de raadsvergadering aan de raad aan te bieden.

De discussie over het collegeprogramma is aanstaande donderdag voor iedere in de politiek geïnteresseerde inwoner van Rijswijk te volgen in vergaderzaal 2 van het gemeentehuis, Generaal Spoorlaan 2 te Rijswijk. Het concept-collegeprogramma, de schriftelijke reactie van de onderhandelaars en het verslag van de vorige bijeenkomst liggen ter inzage bij de Sectie Communicatie in het gemeentehuis en zijn tevens te vinden op de gemeentelijke website.

* concept-collegeprogramma

* schriftelijke reacties van de fracties in de Rijswijkse Raad
* verslag van de bijeenkomst inzake het nieuwe collegeprogramma d.d. 28 maart 2002



Afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. © 2002 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.