Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-04-2002 Persberichten district Heuvelrug, 09.45 uur

In sloot onder invloed

ODIJK- Op woensdagmiddag vond er een aanrijding plaats op de Schoudermantel. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te verkeren.

De 42-jarige automobilist uit Wijk bij Duurstede reed op de Schoudermantel en raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en reed een sloot in. Hij kon ongedeerd aan de kant komen en de gewaarschuwde politie constateerde dat de man alcohol gedronken had. Hij blies op het bureau 1.40 promille en kreeg hiervoor een proces-verbaal.

Boete na sluiproute

COTHEN- Op woensdagavond werd er van 18.00 tot 18.30 uur gecontroleerd op sluipverkeer op de Van Lynden van Sandenburgweg. Twee bestuurder negeerde de geslotenverklaring en kregen hiervoor een bekeuring.

Snelheidscontrole

LEERSUM- Op woensdagavond werd er van 19.30 tot 20.30 uur een snelheidscontrole gehouden met de lasergun op de Scherpenzeelseweg. In totaal kregen 11 bestuurders een bekeuring omdat ze harder reden dan de toegestane 60 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 120 kilometer per uur. Deze automobilist kon zijn rijbewijs inleveren.