Ingezonden persbericht



-Persbericht-

Amsterdam, 18 april 2002

GSM4free.nl start met verkoop I-mode.

I-mode nu al op Internet te verkrijgen.

18 April 2002 is de dag dat KPN het veelbesproken I-mode naar Nederland brengt. Consumenten en zakelijke gebruikers kunnen vanaf vandaag de leukste of meest informatieve content op hun, speciaal daarvoor ontwikkelde, telefoon ontvangen.

Bezoekers van het internet kunnen I-mode gewoon online aanvragen. Ze hoeven er niet voor naar buiten. www.GSM4free.nl heeft een online aanvraag module ontwikkeld zodat bezoekers duidelijk zien wat de kosten zijn voor het toestel en abonnement. Nadat de gegevens zijn ingevuld en alle handelingen zijn afgewerkt, kan de nieuwe gebruiker binnen 24 uur de NEC N21i aansluiten op het I-mode netwerk van KPN.

KPN biedt I-mode abonnementen aan bij elk standaard nieuw KPN abonnement van zowel 1 als 2 jaar. Voor I-mode dient de gebruiker wel te beschikken over een speciaal (200 Kb) abonnement.

Het I-mode toestel van NEC (N21i) kost EUR 234,-. Een maandabonnement op I-mode gaat EUR 3,- kosten, terwijl de kosten voor diensten van contentpartners zullen variëren van EUR 0 - EUR 2,- per maand.

Over I-Mode

Met I-mode kunnen gebruikers e-mailen en toegang krijgen tot een zeer gevarieerd aanbod aan informatie en diensten via de mobiele telefoon op het gebied van nieuws, weer, vervoer, sport, vrije tijd, fun, gaming. KPN heeft met meer dan 100 nationale en internationale partijen afspraken gemaakt over het leveren van I-mode specifieke diensten in de drie landen.

Tot de content partners behoren o.a. ANWB, Telegraaf, VI Planet Voetbal, BelBios, 9292 OV reisinfo, TMF, Rabobank, Intermediair en Photoplay (gaming), Via Michelin, Meteoplaza (WNI), Spiegel online, Kicker online, Deutsche Bahn, Phenomedia (gaming) en Falk online (Route-planner).

Over Intonet

Intonet is een Mobile Solution Provider. Dit betekent dat Intonet voor u op zoek gaat naar de beste oplossing met betrekking tot al uw telecom vraagstukken. Dit geldt voor zowel vaste lijnen, mobiele lijnen (GSM) als data lijnen. Intonet ontwikkelt en beheert ook diverse telecomsites, zoals; www.GSMplus.com, www.GSMvergelijking.nl, www.logotone.nl en www.GSM4free.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht bij www.intonet.nl.


-EINDE BERICHT-

Noot voor de redactie (