Gemeente Alphen aan den Rijn


Nieuwe gemeentesecretaris

Het college van B&W van de Gemeente Alphen aan den Rijn heeft vandaag besloten mevrouw M.C.M. Adema (Marjo) voor te dragen voor benoeming als secretaris van de Gemeente Alphen aan den Rijn. In deze functie volgt zij de heer Ger de Graaff op, die per 1 juni 2002 gebruik maakt van de mogelijkheid vervroegd uit te treden.

Mevrouw Adema is op dit moment werkzaam als secretaris van de deelgemeente Oost/Watergraafsmeer in Amsterdam. Vanaf 1997 gaf zij - als secretaris van de deelgemeente Watergraafsmeer - leiding aan het proces dat leidde tot de fusie tussen twee deelgemeenten. Voordien werkte zij respectievelijk als coördinator, interim directeur en directeur bij de Stichting Welzijnsorganisatie Centrum te Den Haag.

Mevrouw Adema (49) is gehuwd, heeft twee kinderen van 17 en 19 jaar en is woonachtig in Den Haag.

Het bestuur en management van de gemeente Alphen aan den Rijn verheugen zich op de samenwerking met deze allround manager met een ruime ervaring in het lokaal bestuur.

Indien de gemeenteraad op 25 april 2002 instemt met de voordracht van mevrouw Adema zal zij per 1 augustus 2002 in dienst treden.

Persbericht 22, 16 april 2002

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 18 april 2002 laatste wijziging