Korps: Drenthe, plaats: Zuidwolde 18-04-2002 13.30 uur Man vermist
Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Sinds woensdagavond wordt de 54 jr. Roelof Henderikus Pruisscher uit Zuidwolde vermist. De man is depressief en moet daarvoor medicijnen gebruiken. Voor een ongeluk wordt gevreesd.

Pruisscher woont in de Beschermende Woonvorm Waringin aan de Meppelerweg in Zuidwolde. Daar is hij woensdagavond tegen 20.30 uur nog gezien. Later op de avond is hij zeer waarschijnlijk nog geweest op een parkeerplaats aan de A-28 en nog later op het NS station in Meppel.
Tot voor een half jaar woonde hij in de omgeving van Emmen. Ook woont er familie van hem in Zuid-Oost Drenthe. Mogelijk dat hij die kant op wil.

Het sigalement van Pruisscher is:
Mager postuur met een lengte van ongeveer 1.75 mtr. Hij heeft kort blond-grijzend haar met een kalend voorhoofd en een baard.
In het gezicht, vooral bij de ogen, heeft hij diepe groeven. Hij draagt een kleine bril met zwart montuur.
Hij was gekleed in een zwarte jas met oranje binnenkant, een oranje T-shirt met beige strepen, een wijd model blauwe spijkerbroek en witte sokken. In alle kledingstukken is zijn naam genaaid. Hij loopt op bruine veterschoenen.
Pruisscher rookt heel veel.

Mensen die Pruisscher menen te hebben gezien of informatie hebben die kan leiden tot het vinden van de man wordne verzocht contact op te nemen met de politie in Zuidwolde.
Overdag bereikbaar onder 0528 - 324320 en anders via 0900 - 8844.