Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Emmen 18-04-2002
Donderdagmiddag 18 april 2002
Ernest Zinsmeyer 06 22662875

Piket wordt overgenomen door Bert Peters

Ongeval met letsel

OOSTERHESSELEN Donderdagochtend omstreeks 11.00 uur is een 19-jarige automobilist uit Veendam gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Hij reed met een bedrijfsauto over de Klenkerweg, en kwam met een vermoedelijk te hoge snelheid aan het slingeren en botste tegen een boom. De bestuurder is met heupletsel naar het Scheperziekenhuis gebracht. De auto raakte zwaar beschadigd.

Inbraak bedrijf

ASSEN Woensdagnacht is ingebroken in een bedrijf aan de Rolderstraat. Om binnen te komen heeft de dader de achterdeur opengebroken. Uit het bedrijf verdwenen een computer en een GSM. Een 47-jarige man uit Assen deed aangifte.

HOOGEVEEN Woensdagnacht zijn aan de Mr. Cramerweg diverse inbraken gepleegd in zeecontainers en bouwketen. Daarbij verdween vooral gereedschap.

Getuigen gezocht

ASSEN Woensdagmiddag zijn op de Speenkruidstraat twee geparkeerde autos aangereden. Een auto raakte daarbij zwaar beschadigd. De dader reed daarna door. Ook zijn auto moet flinke schade hebben. De politie verzoekt eventuele getuigen om zich te melden.

Oude auto gevangen

NIEUWLANDE Bij baggerwerkzaamheden in het kanaal langs de Akkerweg heeft personeel van het waterschap een oude Renault 4 omhoog getakeld. Toen de auto op de kant werd gezet zakte het oude beestje in elkaar, en werd direct naar de sloop gebracht. Op de auto zat een kenteken, zo oud dat het in de systemen al niet meer na te trekken was. Wie een dergelijke auto mist kan contact opnemen met de politie in Hoogeveen.

Vermiste man terecht

HAVELTE Donderdagmiddag heeft op deze site een bericht gestaan over een vermiste man. Na ongeveer een uur bleek de man gezond en wel op te duiken in Havelte, zodat het bericht is verwijderd.

Beginnende bestuurder eerder rijbewijs kwijt

KLIK OP SNEU GELD