---
HansTimmerman benoemd tot system engineer manager EMC
---

Nieuwegein, 04/18/2002

Hans Timmerman is de nieuwe country SE manager bij het Nederlandse vestiging van EMC, marktleider in informatieopslag. Hij staat aan het hoofd van technical account management. Het garanderen van de technische kwaliteit en daarnaast het uitdragen van nieuwe oplossingen en diensten zijn belangrijke taken voor de nabije toekomst.

Dankzij de lancering van AutoIS-software, is de transitie van EMC in een stroomversnelling gekomen. Het betreft de overgang van storage system-leverancier naar producent van totaaloplossingen voor beheer, beveiliging en uitwisseling van bedrijfskritische informatie. "De uitdagingen die hiermee gepaard gaan, waren voor mij een belangrijke reden om de overstap te maken," aldus Hans Timmerman.

De benoeming van Hans Timmerman volgt kort op de aanstelling van Willem Hendrickx, enkele maanden geleden, als algemeen country manager van EMC Nederland. Ze kennen elkaar van hun vorige werkgever, het Amerikaanse bedrijf PTC, waar ze jarenlang succesvol hebben samengewerkt.

Hans Timmerman bouwde een belangrijk deel van zijn carrière op in de Nederlandse vliegtuigindustrie. Daarna bekleedde hij bij verschillende IT-bedrijven management- en directiefuncties op het gebied van consultancy- , servicemanagement en business development.

Fotomateriaal is beschikbaar via NewsenginePR,
claudia.mairbock@newsenginepr.com

---
END

---
Over EMC - "Where information lives" - NYSE:EMC Als belangrijkste producent van systemen, software, netwerken en diensten voor de opslag van informatie, levert EMC de informatie-infrastructuur van de nieuwe economie.
Meer info op http://www.emc2.nl en http://emc.com EMC Nederland, Karin van Brakel-Klerk , Edisonbaan 14 B, 3439 MN Nieuwegein, tel.: 030 630 5000,
fax: 030 630 5399, e-mail: klerk_karin@emc.com Nadere informatie voor de redactie:
NewsEngine PR, Claudia Mairböck, tel. 020 567 2170, e-mail: claudia.mairbock@newsenginepr.com
Ref.:EMC0108-1C9CBE