RKK Kruispunt


KRUISPUNT

Zondag, rond 22.13 uur, Nederland 1

Zondag 21 april 2002

Zondag 14 april 2002

Kruispunt over werkdruk in pastoraat

Kruispunt portretteert priesters en pastoraal werkers die bij hun dagelijks werk in de katholieke kerk steeds meer met werkdruk te maken krijgen omdat ze verantwoordelijk zijn voor drie of vier parochies tegelijk en presenteert daarnaast de nieuwste onderzoeksresultaten over werkdruk in de katholieke kerk.

En ook een reportage over het Academisch Medisch Centrum in Leiden waar verpleegkundigen via een nieuwe methode geleerd wordt om te gaan met trauma's in hun werk.

---

Voor meer informatie over het project in het Universitair Leids Medisch Centrum kunt u schrijven naar:

Bureau Verpleegkundige zaken Universitair Leids Medisch Centrum Postbus 9600
2300 RC Leiden
T.a.v. Luuk de Ruiter

Presentatie: Leo Fijen

Wilt u reageren op de uitzending dan kunt u schrijven naar:

Redactie Kruispunt
postbus 23000
1202 EA
Hilversum
of: kruispunt@kro.nl

RKK/KRO's Kruispunt is een wekelijks programma met nieuws en achtergronden uit kerk en samenleving, gemaakt vanuit katholiek perspectief. Kruispunt is daarbij altijd op zoek naar het persoonlijke verhaal van mensen die in hun functie of levensgeschiedenis betrokken zijn bij het nieuws en daarover praten vanuit hun gelovige inspiratie. Kruispunt neemt in vorm en inhoud de tijd voor dat verhaal, kiest dus voor verdieping en brengt vaak niet meer dan een of twee onderwerpen per uitzending. Kruispunt zoekt dit avontuur niet alleen maar in het binnenland, maar ook in het buitenland en laat daarmee zien dat katholieken een wereldwijd engagement hebben. Kruispunt heeft het volgende motto: dichtbij de ander, dichtbij de gemeenschap.

Teletekstpagina 233: servicepagina van Kruispunt TV