22 april 2002, Amsterdam/Maarsbergen

Todlin NV verwerft een 5%-belang in Stern Groep NV

Stern Groep NV, een beursgenoteerde automotive groep, en Todlin NV, een participatiemaatschappij in kleine Nederlandse beursfondsen, maken bekend dat Todlin NV een 5%-belang in Stern Groep NV heeft genomen.

De aandelen in Stern Groep NV verkrijgt Todlin NV via een onderhandse plaatsing van bestaande aandeelhouders die in de openbare emissie van december 2001 meer dan proportioneel hebben deelgenomen. Het totaal aantal uitstaande aandelen van Stern Groep NV blijft ongewijzigd op 2.900.000.

Stern Groep NV is verheugd dat Todlin NV is toegetreden tot de kring van professionele aandeelhouders, die de onderneming ondersteunt bij de verdere uitbouw van haar activiteiten. Stern Groep NV streeft naar snelle uitbreiding van zowel de autobedrijven (dealers in premie- en volumemerken) als de autodiensten (schadeherstel, dealerlease, wagenparkbeheer). Deze uitbreiding vindt plaats door autonome groei en via acquisities.

Todlin heeft reeds 5%-belangen in AXA Stenman Industries NV, Blue Fox Enterprises NV, McGregor Fashion Group NV en Nedcon Groep NV.