Gemeente Breukelen


COMMISSIE BEZWAAR- EN BEROEPSCHRIFTEN ABCOUDE EN BREUKELEN

De commissie bezwaar- en beroepschriften vergadert 22 april 2002 in het
gemeentehuis van Breukelen (bovenzaal Koetshuis) aan de Markt 13 in Breukelen. De zitting begint om 20.15 uur. De zitting is openbaar, maar op verzoek van belanghebbenden kan worden besloten de zitting achter gesloten deuren te houden.

agenda

20.15 uur

Besloten zitting.

20.45 uur

Behandeling van de bezwaarschriften van de heer H. Tinholt, mevrouw H.G. de Vries en de heer J.G.J. van Schaick, allen uit Baambrugge tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Abcoude tot verlening van een bouwvergunning voor het vergroten van de woning Weth. van Oostveenstraat 20 in Baambrugge.

21.15 uur

Behandeling van het bezwaarschrift van Bruins Simons van Hoeve Advocaten namens mevrouw G.T. Wessels uit Abcoude tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Abcoude tot weigering van een bouwvergunning voor de plaatsing van een stacaravan op het perceel Botshol 13 in Abcoude.

21.45 uur

Behandeling van het bezwaarschrift van SRK Rechtsbijstand namens de heer W. van Doorn uit Breukelen tegen de fictieve weigering van burgemeester en wethouders van Breukelen om een beslissing te nemen op het verzoek van betrokkene om toepassing van bestuursdwang met betrekking tot een schutting op het perceel Linnaeusdreef 71 in Breukelen.

De stukken die op de zaken betrekking hebben, liggen er inzage op het secretariaat van de commissie in gemeentehuis Boom en Bosch in Breukelen. Het secretariaat is tijdens kantooruren open. Voor meer informatie kunt u bellen met de secretaris van de commissie (0346) 26 09 56.