WERKENRODE

Unieke Nederlandse muzikale tour zoekt kandidaten in Regio Brabant

Maandag 22 april as. komt in Zundert in het Cultureel centrum van Gogh, het unieke theaterprogramma 'Jan Vayne en gasten'. Tijdens dit optreden ontvangt Jan Vayne drie jonge mensen met een handicap en geeft hen de kans hun muzikale talent te tonen. De bekende pianist begeleidt hen hierbij op de vleugel. De voorstelling wordt gepresenteerd door NCRV's praatjesmaker Jochem van Gelder.

Voor de voorstelling in Zundert is Jan Vayne op zoek naar kandidaten uit de regio. Mensen met een handicap tussen de 12 en 27 jaar oud worden uitgenodigd zich op te geven voor een optreden met Jan Vayne. Hij/zij heeft een talent op muzikaal/cultureel vlak, zoals het bespelen van een instrument, zang, dans of voordracht van poëzie. Doorslaggevend bij de selectie van kandidaten voor een optreden met Jan Vayne is kwaliteit en eigenheid van de culturele uiting. Doel van tour: integratie van mensen met een handicap in de maatschappij door middel van cultuur.

De kandidaat dingt mee naar een optreden door een cassette, CD of videoband met de muzikale uiting op te sturen samen met de aanmeldingsstrook. Een deskundige jury buigt zich over de inzendingen en selecteert hieruit per locatie drie kandidaten. Over de selectie keuze kan niet gecorrespondeerd worden. Het aanvragen van de aanmeldingsstrook en het verkrijgen van informatie kan bij onderstaande nummers:

Telefoon: Hein Rothof, (024) 399 71 24 of 06. 53 22 04 70 E-mail: hrothof@werkenrode.nl


---------------------------------einde
persbericht------------------------

Noot voor de pers:

Informatie over bovenstaand bericht bij:
Stefan Rutgers, 06.53 53 40 54 manager en contactpersoon

Uitgebreide achtergrond informatie, een foto van Jan Vayne met een kandidaat en de speellijst zijn als print en/of digitaal te verkrijgen, mailt u naar:

mdupont@werkenrode.nl

19 mrt 02 17:01