NOORDZEE FM

The Morning Call zeilt mee met Heineken Race of the Classics

Van 22 tot en met 26 april brengt Noordzee FM iedere werkdag in de Morning Call, een verslag van de Heineken Race of the Classics. Voor de veertiende keer zal op maandag 22 april het startschot voor dit zeilevenement klinken. Ongeveer 20 klassieke zeilschepen, bemand met 350 studenten van bedrijfskundige- en managementopleidingen uit heel Nederland, vertrekken vanuit de Veerhaven te Rotterdam.

Iedere ochtend, tussen 06.00 uur en 10.00, volgt Noordzee FM dj Colin Banks met zijn crew de zeilende studenten op de voet. Hij doet uitgebreid verslag van de ontwikkelingen rond de race. Tevens zal producer Johan Bremmert meevaren op één van de mooiste zeilschepen: De Oosterschelde.

De route die afgelegd moet worden is van Rotterdam via Hoek van Holland naar Oostende, België. De volgende haven die aangedaan wordt is Ramsgate, Engeland. Van daaruit wordt teruggekeerd naar Amsterdam. De schepen meren zondagmiddag 28 april af om 14.00 uur op de kop van het Java-eiland. Als afsluiting van de Heineken Race of the Classics vindt de 'Port Side Party' plaats in de Schram Studio's.

De Heineken Race of the Classics is veertien jaar geleden bedacht door twee studenten van de Amsterdamse Academie. Het doel van deze zeilrace is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen de verschillende opleidingen en studenten. Dit jaar is Noordzee FM de mediasponsor voor dit studentenevenement. Meer informatie is te vinden op www.hrotc.nl .

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Enrique Iglesias, Jewel, Robbie Williams, Anastacia, Westlife, maar ook die van Volumia!, Blof en Twarres. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee FM. LEVEN OP MUZIEK

Naarden, 16 maart 2002

Noot voor de redactie,