Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

WATCHGUARD VERSTERKT RESELLER STRATEGIE

Eindhoven, 22 april 2002, WatchGuard Technologies, Inc (Nasdaq: WGRD) heeft met haar nieuwe WatchGuard Secure Partner Program gekozen voor een bredere reseller benadering. Het partner programma stelt flinke rebates per verkocht product in het vooruitzicht. Als voornaamste voorwaarden om in aanmerking te komen voor het partner programma vraagt WatchGuard aan de resellers om over minimaal één gecertificeerde sales professional en één gecertificeerde system professional te beschikken. De trainingen voor de certificering worden gegeven in het Certified WatchGuard Training Center van Cosyco.

Het WatchGuard Secure Partner Program bestaat uit 2 niveau's. De verschillen per niveau zijn voornamelijk gebaseerd op het aantal gecertificeerden, de hoogte van de rebates en de marketing inspanningen van de reseller. Extra voordelen van het WSPP zijn de kortingen op demonstratie units en een vermelding op de WatchGuard website.

Om in aanmerking te komen voor het WSPP dient een Value Added Reseller (VAR) over minimaal 1 WatchGuard Certified Sales Professional en 1 WatchGuard Certified System Professional te beschikken.

"Met het WSPP belonen we onze resellers die een toegevoegde waarde bieden voor de end-users door hun uitgebreide product kennis", aldus Lori Dugdale, Director of Channel Programs bij WatchGuard Technologies Inc. "De stap om deel te nemen aan het programma is relatief laag, daarentegen zijn de voordelen enorm".

"Als Value Added Distributeur zijn we als Cosyco erg blij dat ook WatchGuard de resellers beloont en motiveert. Daarnaast zijn we sinds het begin van dit jaar Certified WatchGuard Training Center, waardoor we in staat zijn om de resellers de trainingen te bieden die vereist zijn. We hebben als visie om de actieve resellers op technisch, sales en marketing gebied optimaal te ondersteunen. Met het WSPP en onze eigen diensten verwachten we dit zo goed mogelijk te kunnen realiseren", aldus Erik Notermans, Chief Operating Officer van Cosyco Software.

Over WatchGuard
WatchGuard (Nasdaq: WGRD) is een toonaangevende aanbieder van dynamische en uitgebreide Internet Security Solutions. WatchGuard is een pionier op het gebied van plug-and-play Internet Security Appliances, de Firebox producten en server security software. Meer informatie betreffende WatchGuard vindt u op www.cosyco.com of op www.watchguard.com.

Over Cosyco
Cosyco biedt als Value Added Distributor oplossingen aan op het gebied van Integration (WRQ Reflection), Desktop Management (Express Metrix en PCI) en Security (WatchGuard, Panda Software, F-Secure, Enterasys Networks, Clearswift Corporation, iT_SEC iT_Security AG, NetWolves). Cosyco onderscheidt zich door haar support op Technisch, Sales en Marketing gebied. Daarnaast biedt Cosyco ter aanvulling op het product assortiment een breed gamma aan diensten en trainingen. Meer informatie over Cosyco vindt u op www.cosyco.com of telefonisch; Nederland +31 (0)40 233 35 55, België +32 2 253 29 99.


---

Voor interviews, een toelichting of grafische ondersteuning, kunt u contact opnemen met Martijn Verhagen (m.verhagen@cosyco.com, +31 40 233 35 55 of op onderstaand adres) of met Yannic Harper (yannic.harper@cosyco.com, +32 2 253 29 99 of op onderstaand adres).

Met vriendelijke groet,

Martijn Verhagen
Marketing Officer

Cosyco Software BV
Fellenoord 19
5612 AA EINDHOVEN
The Netherlands
Tel: +31 (40) 233 35 55
Fax: +31 (40) 233 35 00

Mechelsesteenweg 311
B-1800 Vilvoorde
Belgium
Tel: +32 (0)2 253 29 99
Fax: +32 (0)2 253 29 81
http://www.cosyco.com

Cosyco Integrates, Secures and Manages your IT Environment!