PRESENTATION PRODUCTS EUROPE

Sanyo sluit BIS in de armen

Ridderkerk/Amsterdam, 22 april 2002: Twee maanden na de bekendmaking van de samenwerking met het elektronicaconcern Sony, maakt BIS Bedrijfs Informatie Systemen BV, de marktleider op de Nederlandse presentatiemarkt, bekend dat zij opnieuw een contract heeft gesloten met een grote en toonaangevende fabrikant van
(consumenten)elektronica: SANYO!

Groot en toonaangevend
Met bijna 140 vestigingen in 27 landen en 77.000 werknemers behoort Sanyo tot de grootste elektronicaproducenten ter wereld. Sanyo is toonaangevend in onder andere de markt voor kwalitatief hoogwaardige multimediaproducten. De Presentatie Technologie Divisie van Sanyo Japan, is een van de grootste producenten van LCD data/videoprojectoren en digitale cameras. Voor deze beide productgroepen kan de consument voortaan bij BIS terecht.

Betrouwbare partner
Ronald Visser, General Manager van BIS, ziet de samenwerking tussen BIS en Sanyo als een bewijs dat BIS niet alleen voor zijn klanten maar ook voor de toeleveranciers een betrouwbare partner is: Wij doen inmiddels zaken met de hele grote spelers op de markt van de professionele presentatieapparatuur. BIS voert producten van o.a. Hitachi, Panasonic, Pioneer, Sony en Toshiba. Sanyo komt daar nu nog bij! Blijkbaar hebben ook de fabrikanten veel vertrouwen in BIS. Daar ben ik heel trots op! Maar voor mij is de klant de grootste winnaar. Hoe meer diversificatie in ons productaanbod, hoe groter de keuzevrijheid van onze klant en hoe groter de kans dat hij of zij het perfecte product koopt voor de invulling van zijn of haar presentatiewensen!

BIS Algemeen
BIS Bedrijfs Informatie Systemen BV heeft zich volledig gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van een brede range presentatieproducten, zoals multimediaprojectoren, plasmaschermen, (interactieve) whiteboards en een groot assortiment aan accessoires, zoals projectieschermen, geluidsapparatuur en projectietafels. BIS heeft vestigingen in Amsterdam en Ridderkerk. BIS is opgericht in 1983 en in de jaren daarna uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in de Nederlandse presentatiemarkt.

Meer informatie
Voor meer informatie over de samenwerking met Sanyo kunt u bellen met Ronald Visser, General Manager van BIS: tel. 0180 486777. Maar u kunt natuurlijk ook e-mailen: info@bis.nl.


---