Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 22-04-2002 Persbericht district Maasland

SNELHEIDSCONTROLE, Teefelen

Zondagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Beatrixweg in Teefelen. Op deze weg, waar 80 km/u gereden mag worden, werden 4 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogste snelheid was 120 km/u.

VROUW GEWOND BIJ BRANDJE, Oss

Zondagmiddag is een bewoonster van een woning aan de Spoorlaan in Oss gewond geraakt. Even na 16.00 uur ontstond, door nog onbekende oorzaak, brand in haar magnetron. In haar haast om de brand te blussen viel de vrouw en liep daarbij een flinke snee in haar arm op. De vrouw kon ter plaatse door personeel van de ambulancedienst verzorgd worden. De brand-weer heeft het brandje geblust.

BRAND IN SPORTKANTINE, Oss

Zondagmiddag werd brand gemeld in een oude sportkantine aan de Bergsche Hoevepad in Oss. Door nog onbekende oorzaak was op de zolder van de sportkantine brand ontstaan. Door de brandweer kon het vuur snel geblust worden, waardoor de schade beperkt bleef.

AUTO GESTOLEN, Oss

h Vanaf de Eikenboomgaard is zondagmiddag een blauwe Volkswagen Passat gestolen. Het kenteken van de auto is JV-TH-43. h Afgelopen nacht is vanaf de Leliestraat in Oss een witte Volkswagen bestelauto gesto-len. Het kenteken van de auto is 98-VX-XT.

BROMFIETS GESTOLEN, Oss

Zondagavond is vanuit een tuin aan de Baljuwstraat in Oss een blauw/rode Aprilia SRLC Rossi gestolen. Het verzekeringsnummer is BTR-694.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Vinkel

In de nacht van zondag op maandag is een 49-jarige man uit Vinkel bekeurd. Hij reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete van 190 Euro. De controle vond plaats op de Coppensdijk in Vinkel.

BROMFIETSER BREEKT BEEN BIJ ONGEVAL, Heeswijk Dinther

Maandagmorgen is een 35-jarige bromfietser uit Veghel bij een ongeval gewond geraakt. De man reed over de Gouverneursweg in Heeswijk Dinther. Op de kruising met de Veldstraat kreeg hij geen voorrang van een over die weg rijdende auto, bestuurd door een 47-jarige vrouw uit Heewijk Dinther. De bromfietser is met een gebroken been overgebracht naar een ziekenhuis.

CONTROLE OP GEBRUIK AUTOGORDEL, Oss

Maandagmorgen zijn 11 personen bekeurd omdat ze geen autogordel om hadden. De con-trole vond plaats op de Singel 1940 1945 in Oss.