Ingezonden persbericht


Crane Telecommunications benoemt twee senior managers

Aanstellingen benadrukken groeiambities binnen de Benelux

Barendrecht, 22 april 2002 - Crane Telecommunications (Crane), leverancier van communicatieapparatuur, -software en

-services, benoemt als onderdeel van een nieuwe fase in de Europese ontwikkeling twee senior managers. Bert Dikmans (43) is benoemd tot Process Director van de Crane Group en Mike McHugh (41) wordt Managing Director van Crane Benelux.

Dikmans bekleedde voorheen de functie van Managing Director bij Crane Holland. In de nieuwe functie van Group Process Director is hij verantwoordelijk voor de verbetering van de technische ondersteuning aan resellers. Dikmans: "Daarnaast richt ik me op procesverbetering in de brede zin van het woord en het vormen van een krachtige en betrouwbare infrastructuur. Dit is noodzakelijk om de mogelijkheden die de samenwerking binnen de Crane Group biedt, optimaal te benutten. Dit alles is onderdeel van onze voortgaande pan-Europese groei."

McHugh is al tien jaar werkzaam bij Crane en was tot voor kort Managing Director van Crane België. "Vanaf het moment dat Bert Dikmans in juli 2001 bij Crane kwam werken, heeft hij met zijn team gebouwd aan een sterk samenwerkingsverband met onze Nederlandse resellers", zegt McHugh. "Mijn taak is het om op basis van het opgebouwde vertrouwen nauw samen te werken met onze partners in de Benelux en ze een concurrerend voordeel te bieden in de langzaam herstellende Europese telecommunicatiemarkt."

Crane Telecommunications
Crane Telecommunications (Crane) is leverancier van communicatieapparatuur, -software en -services aan kleine, middelgrote en grote organisaties via resellers. Crane is opgericht in 1990 en ondersteunt ruim 400 resellers in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, België en Nederland. Via dochterbedrijf TML/TMN levert de Crane Group diensten op het gebied van vaste en mobiele telefonie, en data aan resellers in het Verenigd Koninkrijk. De services voor vaste lijnen van TML zijn ook beschikbaar in Spanje en Nederland. Crane heeft samenwerkingsverbanden met vooraanstaande aanbieders van producten en services, zoals Avaya Communication (voorheen Lucent Technologies), LG Electronics, e-generis, Davox, Nice, Active Voice ntl, BT Cellnet en Energis. Enkele van de Europese partners zijn BT Telecommunications in Spanje en Telfort in Nederland. Crane is de enige distributeur die de 'Diamond Accreditation'-certificering van Avaya in Europa heeft ontvangen. Crane heeft 380 medewerkers en behaalde in het jaar 2000-2001 een omzet van 81 miljoen Engelse pond (een stijging van 37 procent vergeleken met het jaar 1999-2000).



Ingezonden persbericht