Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
24 april 2002

VERKIEZING VITAALSTE POLITICUS 2002

1100 LEZERS BRACHTEN HUN STEM UIT

VERKIEZING VITAALSTE POLITICUS 2002

Tijdens de opening van Actief Plus, hét evenement voor vitale 50-plussers, wordt de winnaar van deze verkiezingen bekend gemaakt. De redactie van vitaal.nl nomineerde 5 kandidaten die allen op de verkiezingslijst van dit jaar staan. Aan ieder van hen legden wij een aantal vragen voor over vitaliteit. Op de speciale verkiezingspagina van vitaal.nl staan hun portretten met de antwoorden die zij gaven. De bezoekers van vitaal.nl hebben de afgelopen weken hun stem uitgebracht en de winnaar wordt op Actief Plus bekend gemaakt.

DEBAT EN HULDIGING

Onder leiding van Greet Prins, bekend van het televisieprogramma Voor je kiezen, gaan de kandidaten met elkaar in discussie over onderwerpen die de lezers van vitaal.nl belangrijk vinden. Het debat begint om 11.00 uur op het beweegplein van NOC*NSF. Om 11.30 uur wordt de winnaar bekend gemaakt en gehuldigd. De pers is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

ACTIEF PLUS VAN 25 TOT EN MET 27 APRIL

Van 25 tot en met 27 april organiseert de PCOB (Protestants Christelijke Ouderen Bond) i.s.m. VB Concepts in de Americahal te Apeldoorn voor de eerste keer Actief Plus. Onder het motto: Het leven begint na 50 treft u stands over sfeervol wonen en leven, hobby en creatief, zorg, gezondheid en fit ouder worden. Maar Actief Plus biedt meer: u vindt er lezingen en excursies. Alles op en vanuit de locatie Americahal. Meer informatie en het complete overzicht aan activiteiten vindt u op de site van Actief Plus.

Meer informatie over debat en huldiging bij Janneke Eigeman, hoofdredacteur vitaal.nl: 06 - 27042866. Wilt u als pers aanwezig zijn bij deze opening? S.v.p. even doorgeven aan Riemer Rijpkema, organisator: 06 - 54353512.