PERSBERICHT
25/04/2002

Raket van Ola bestaat 40 jaar!!

Deze verjaardag is reden genoeg voor een feestje! Geen enkel ijsje in Nederland presteert het om al 40 jaar een absolute topper te zijn!

Raket is als één van de weinige dingen altijd onveranderd gebleven. De markt veranderde, de consument veranderde, ijsjes kwamen en gingen, maar Raket bleef altijd bestaan. Raket is ' gewoon' zo sterk dat hij niet hoeft te veranderen.

Dit maakt van Raket een 'original'. Raket is zo gewoon, dat je bijna vergeet hoe bijzonder hij is! Want het is eigenlijk een simpel en eenvoudig waterijsje. Juist het feit dat Raket altijd hetzelfde is gebleven, heeft veel bijgedragen aan het succes van dit puur Hollandse ijsje!

Bij Ola vinden we dat zo'n topper een mooi verjaardagsfeestje verdient. En omdat iedereen wel eens een Raket eet, mag heel Nederland dit feestje meevieren.
Deze zomer trakteert Ola op fantastische prijzen, die net als Raket nooit vervelen. Bijvoorbeeld 40 seconden gratis boodschappen doen, 40 uur rijden in een droomauto, een strandfeest met 40 vrienden. In de speciale actieverpakking in de supermarkt zit een kaart met een unieke code waarmee je kans maakt op fantastische prijzen.

Raket: al 40 jaar het leukste ijsje van Ola.

meer achtergrond informatie >>>