Ingezonden persbericht

'Registreer uw boek' nieuwe service van Van Duuren Media

ECK EN WIEL, 20020426 -- Tegelijk met het uitbrengen van haar eerste titel start uitgeverij Van Duuren Media een unieke service in Nederland: 'Registreer uw boek'. Via deze service kunnen alle lezers van de boeken van Van Duuren Media zich via internet registreren, zoals dat ook bij software gebruikelijk is.

Geregistreerde lezers krijgen toegang tot aanvullende diensten zoals een auteurs- en lezersforum, maar ook kunnen zij elke twee maanden een speciaal e-zine van de auteur over het beschreven onderwerp tegemoet zien. Deze nieuwsbrief zal aanvullend en ondersteunend materiaal bevatten, zoals nieuwtjes, tips, artikelen, vraag & antwoord en nuttige url's. Bovendien maken geregistreerde klanten vier keer per jaar kans op gratis boekenpakketten, die door de uitgever ter beschikking worden gesteld. Daarnaast zal Van Duuren Media elke maand een e-zine aan de boekhandel sturen met hierin specifieke ICT-informatie die voor de boekverkoper van belang is. Van Duuren Media wil zich op deze manier duidelijk gaan onderscheiden door middel van het leveren van interactieve diensten richting klant en boekhandel.

"Deze service is uniek voor Nederland, en het zal mij niets verbazen als andere uitgevers zullen volgen", zegt Bob van Duuren, oprichter en directeur van Van Duuren Media. "Op deze manier kunnen we de klant de vaak zeer gewenste after-sales service bieden, zonder dat hij of zij daar extra voor hoeft te betalen. Het verkopen van een boek houdt dan niet op in de boekwinkel, maar gaat vervolgens door zodat de klant veel meer waar voor zijn geld krijgt. Dat is aantrekkelijk voor de klant, voor de boekhandel en voor de uitgever."

Van Duuren Media is sinds begin 2002 een nieuwe uitgever van informaticaboeken in Nederland, en stelt zich tot doel - naast boeken - extra diensten aan te bieden, zowel aan de boekhandel als aan de consument. Oprichter Van Duuren heeft eerder talloze boeken geschreven en heeft een ervaren en kundig auteursteam weten aan te trekken, dat voor 2002 aan ruim 20 titels werkt. Tegelijkertijd heeft Van Duuren Media zich vanaf april 2002 versterkt met het aantrekken van Wouter Vermeulen, voorheen werkzaam als uitgever computerboeken bij Pearson Education Benelux.

Een overzicht van alle gegevens is te vinden op www.vanduurenmedia.nl; hier is het ook mogelijk om aangeschafte boeken te registreren.

Voor meer informatie:
www.vanduurenmedia.nl



Ingezonden persbericht