Ingezonden persbericht

Zoetermeer, 25 april 2002
Aan de redactie
Embargo tot vrijdag 26 april 12.00 uur

Koninklijke onderscheiding voor bestuurleden Transport en Logistiek Nederland

Twee Hoofdbestuursleden en vier oud-Hoofdbestuursleden van Transport en Logistiek Nederland krijgen vrijdag 26 april een koninklijke onderscheiding. Het gaat om de volgende personen:

Leden Hoofdbestuur:
Mevrouw P.M. Baarslag-de Mönnink, van InterBaarslag in Hardenberg. Mevrouw Baarslag is tevens lid van het Dagelijks Bestuur. A. Crama, van Schotpoort Transportgroep in Eerbeek. Crama is tevens bestuurslid van de Sector Internationaal Vervoer binnen Transport en Logistiek Nederland.

Oud-leden Hoofdbestuur:
H. Mulderij nam op 17 november 2001 afscheid als penningmeester van het Hoofdbestuur, oud-directeur van de Nederlands Pakket Dienst in Utrecht. C.S.J. Kuyken - oud Hoofdbestuurslid, tevens erelid van Transport en Logistiek Nederland sinds 1999, woonachtig in Luijksgestel. J. Spijkers - oud Hoofdbestuurslid en voormalig algemeen directeur van IJmond Transport Groep BV in Velsen-Noord. J.A. van Wanrooij - oud Hoofdbestuurslid, tevens erelid sinds 1998, woonachtig in Oosterhout.

De heer Spijkers wordt benoemd tot 'Officier in de Orde van Oranje Nassau'. De overige personen worden benoemd tot 'Ridder in de Orde van Oranje Nassau'.

Transport en Logistiek Nederland feliciteert de gedecoreerden met hun koninklijke onderscheiding.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de afdeling PRV van Transport en Logistiek Nederland, Clarisse Buma, 079-3636115.