Euronext Amsterdam

26 Apr 2002 Mededeling inzake Non-Settlement AND Publishers N.V. Persbericht 2002.047

Mededeling inzake Non-Settlement AND Publishers N.V.

Euronext Amsterdam heeft door middel van Euronext mededeling 2002-036 van 24 april 2002 bekendgemaakt dat in verband met de administratieve verwerking van een reversed split bij tenminste één Member transacties zijn verricht die hebben geleid tot een omvangrijke niet gesettlede positie in AND Publishers NV. In verband daarmee is door Euronext Amsterdam de handel tijdelijk geschorst.

De verwerking die plaatsvind om de posities te realiseren (clearingrun) in dit fonds zal worden gedraaid op maandagavond 29 April 2002, waarna de posities die op dinsdag 30 april 2002 om 9.00 uur nog als unsettled in de boeken van Clearnet zullen zijn geregistreerd, door middel van contante verrekening zullen worden afgewikkeld (cash settled).

Bij de bepaling van de cash settlementprijs hebben de op Euronext Amsterdam op vrijdag 19 april en maandag 22 april 2002 tot stand gekomen prijzen als referentie gediend. De door Clearnet SA vastgestelde cash settlementprijs bedraagt EUR 6,95.

In verband met de administratieve verwerking van de cash settlement zal de handel in AND Publishers NV eerst op donderdag 2 mei 2002 worden hervat. Alle orders die zich in het orderbook bevinden zullen door Euronext worden verwijderd. Op 2 mei kunnen door beleggers nieuwe orders voor dit fonds worden ingelegd.

© Euronext Amsterdam / Pers en Public Affairs