Ingezonden persbericht

Orádes Holding NV failliet

Op 23 april 2002 is het doek voor Orádes Holding NV gevallen. Wegens een structureel tekort aan menskracht om grote opdrachten uit te voeren was het bedrijfsrendement over een langere periode te laag. Uiteindelijk moest de directie de stap naar de laatste fase zetten om te voorkomen dat er voor de winstgevende onderdelen geen mogelijkheden meer zouden zijn.

Per 1 mei aanstaande zullen dan ook alle Oracle activiteiten overgaan in handen van TopFicie in Amsterdam en zal Orádes BV doorgaan onder de naam TopFicie Orádes. Fantastisch is het te merken dat de huidige klanten van Orádes allen meegaan naar deze nieuwe onderneming en dat de opdrachten onverkort en zonder oponthoud worden gecontinueerd. Dat de klanten dat doen is tekenend voor de kwaliteit van dienstverlening van Orádes als Oracle® solution partner.

Webknowledgebase zal per 1 mei in handen komen van Orápas BV en vanuit deze onderneming verder ontwikkeld en beheerd worden. Het zelfde geldt ook voor de producten Webvisitors en gerelateerde diensten.

François Janssens

Algemeen directeur Orádes Holding NV
francois.janssens@orades.nl
http://www.orades.nl