Ingezonden persbericht

Hilversum, 12 April 2002,

De WereldKampioenschappen Voetbal, ze zitten er weer aan te komen. Een hele maand lang voetbal kijken, feesten, spanning en opluchting, helaas het zit er voor ons dit jaar niet in....toch? FOUT! Want dit jaar trakteert Trafassi-man (bekend van .o.a. Kleine Wasjes Grote Wasjes) ons in samenwerking met BMG Nederland op de eerste en (waarschijnlijk) enige W.K-hit van het jaar: "Hoera, We Missen Het W.K."!

Een W.K.-hit zonder W.K.? Hoe zit dat? Trafassi-man: "Tja, als Nederland meedoet met het W.K. voetbal staat iedereen meteen al klaar met een plaatje, en nu mogen we niet mee, en hoor je niemand! Dus ik dacht, Nederland heeft al zo vaak voor open doel gestaan en gemist, laat ik nu maar eens voor ze scoren! Da's twee vliegen in een klap, want het songfestival missen we ook al!"

Dat Trafassi-man het W.K. niet zomaar voorbij wil laten gaan is duidelijk, want naast de single, heeft hij ook nog eens een internetsite gelanceerd enaamd www.hoerawemissenhetwk.nl. Daar vind je o.a. audiosamenvattingen van de wedstrijden van het vorige E.K., een alternatieve W.K. agenda, geheime, nog nooit eerder vertoonde posters van de filmcarrières van onz voetbalvedettes, dagelijks nieuws, Flash-spelletjes, en zodra het W.K. van start gaat, een heuse TowTow!

Hoera We Missen Het W.K. ligt vanaf 26 April in de winkels. Zie voor meer informatie www.hoerawemissenhetwk.nl!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin Gijzemijter - 06-21258593!