Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-04-2002 Persberichten district Eemland noord, 09.45 uur

Parkeercontrole

SOEST- Op de Weegbreestraat werd donderdagmiddag tussen 15.45 tot 16.00 uur een controle gehouden op het parkeergedrag. Negen automobilisten kregen een bekeuring omdat ze de parkeerschijf in de parkeerschijnzone niet gebruikten.

Rijden met slok op

EEMNES/BUNSCHOTEN- Op de Verlegde Laarderweg werd donderdagavond omstreeks 23.50 uur een 42-jarige automobilist uit Blaricum gecontroleerd. Onderzoek wees uit dat hij alcohol had gedronken en blies hij op het bureau 0.95 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Op de Dorpsstraat werd vrijdagochtend omstreeks 00.15 uur een 34-jarige automobilist uit Bunschoten Spakenburg gecontroleerd. Onderzoek wees uit dat hij gedronken had en hij blies op het bureau
1.70 promille. De man kon zijn rijbewijs inleveren en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Op vrijdagochtend zagen surveillerende agenten omstreeks 01.00 uur een 21-jarige bromfietser rijden over de Molenstraat. Zonder dat het erg hard waaide had deze bestuurder de gehele rijbaan nodig en slingerde behoorlijk. Hij werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat de Bunschoter alcohol had gedronken. Op het bureau blies hij 1.55 promille. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Bromfietser overleden (vervolg persbericht 20/4)

SOEST- Op de Beukenlaan vond zaterdag 20 april omstreeks 02.00 uur een ernstige aanrijding plaats waarbij een 18 jarige man uit Soest zwaar gewond raakte. Op donderdag is de man aan zijn toen opgelopen verwondingen overleden. De man reed op een bromfiets over de Verlengde Talmalaan en stak vervolgens de Beukenlaan over. Hier werd hij geschept door een 22-jarige automobiliste uit Soest.