Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TE HUUR: Manager

BSP-Interim dicht gat tussen interim management en detachering met

rent-a-manager

Capelle aan den IJssel, 26 april 2002 - BSP-Interim introduceert een nieuwe vorm van dienstverlening op het gebied van tijdelijk management: rent-a-manager. Als gevolg van de specifieke situatie van de hiervoor beschikbare kandidaten is het mogelijk via deze service een tijdelijke manager uit het midden - en hoger kader te huren tegen een beduidend lagere prijs dan zelfstandig gevestigde interim managers.

Ruim 30% prijsvoordeel ten opzichte van interim managers Interim managers zijn best duur. Zij hebben als zelfstandige ondernemers overheadkosten (zoals administratie, promotie, verzekeringen en dergelijke), dienen hun leeglooptijd, risicovergoeding en rendement in hun tarief te zetten en zijn vaak ook bewust overgekwalificeerd voor de opdracht waarvoor ze geplaatst worden.

De rent-a-manager heeft al deze kosten niet en heeft met BSP-Interim gedurende de looptijd van de opdracht een normaal dienstverband. Hierdoor kan deze tijdelijke manager ingehuurd worden voor een prijs die gemiddeld ruim 30% lager ligt dan een zelfstandig gevestigde interim manager.

Overbruggingsmanagement
De rent-a-manager is een door BSP-Interim voor die specifieke functie geselecteerde manager die om een bepaalde reden tijdelijk beschikbaar is. Bijvoorbeeld doordat deze een periode tussen twee vaste banen wil overbruggen. Ook bieden actieve vutters, ex-/oud-ondernemers en herintredende WAO-ers zich aan als tijdelijke en direct inzetbare manager op huurbasis. Daarnaast zet BSP-Interim managers in van andere bedrijven die tijdelijk met minder managers uit de voeten kunnen.

Rent-a-managers zijn geen interim managers die als beroep heftige en vaak verandering georiënteerde opdrachten uitvoeren, maar back-office managers die specifieke tijdelijke functies willen uitoefenen.

Over BSP-Interim
BSP-Interim is specialist in tijdelijk management voor back-office functies. Back-office betreft voornamelijk de intern gerichte ofwel ondersteunende functies, zoals Controller, hoofd administratie, CFO, HRM Manager, ICT Manager, facilitair inkoper of Projectleider. Naast rent-a-manager biedt BSP-Interim ook detachering en interim management diensten aan.

BSP-Interim is een onderdeel van BSP-Partners, actief in het verbeteren, ondersteunen (outtasking) en overnemen (outsourcing) van de back-office van organisaties. Zie ook de websites: www.bsp-interim.nl http://www.bsp-interim.nl>, en www.bsp-partners.nl/groep.htm http://www.bsp-partners.nl/groep.htm>.

#####