Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Emmen 26-04-2002
Vrijdagochtend 26 april 2002
Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

Gestolen auto tegen boom gezet

MIDLAREN Donderdagnacht omstreeks 4.45 uur kreeg de politie een melding van een ongeval, waarbij een auto op de Groningerstraat tegen een boom was gebotst. Ter plekke werd een zwaar beschadigde auto aangetroffen zonder bestuurder. De auto bleek te zijn gestolen bij een woninginbraak eerder in de nacht aan de Stationsweg in Zuidlaren. Bij deze inbraak zijn de autosleutels gestolen, waarna de auto verdween.

Sabina Raatjes terecht

EMMEN Vrijdagochtend is de vermiste Sabina Raatjes aangetroffen op een adres in de gemeente Emmen, nadat informatie daarover was binnengekomen bij de politie.

Motorrijder overleden

RUINEN De 35-jarige motorrijder uit Ruinen, die donderdagmiddag zwaar gewond is geraakt bij een ongeval op de Leeuwte, is donderdagavond aan zijn verwondingen overleden.

Alcomobilist

HOOGEVEEN Donderdagnacht rond 1.00 uur controleerde de politie een 19-jarige automobilist uit Hollandscheveld op de A28. Hij bleek te hebben gedronken en scoorde bij de ademtest 285. Het leverde hem een boete op van 190.

Inbraak cafetaria

EMMEN Donderdagnacht tegen 3.30 is ingebroken in een cafetaria aan de Statenweg. De daders zijn eerst het afgesloten winkelcentrum binnengedrongen door de toegangsdeur open te breken. Vanuit het winkelcentrum is het cafetaria betreden. Niet bekend is of er iets is weggenomen.

Kluis gestolen

BORGER Donderdagnacht rond 1.15 uur is een kluis gestolen uit een campingwinkel aan De Drift. De daders kwamen de winkel binnen door de toegangsdeur open te breken. Wat er in de kluis zit is niet bekend.

Zwaar beschonken benzinedief

NIJEVEEN Donderdagavond kreeg de politie een melding van benzinediefstal aan de A32. Een automobilist was er daar na het tanken zonder te betalen vandoor gegaan. Het kenteken was opgenomen, en deze auto werd even later in Hoogeveen aangetroffen. De bestuurder, een 30-jarige man uit Heerenveen, werd aangehouden. Hij bleek ook teveel te hebben gedronken. De ademtest wees 740 uit. Na verhoor is hij met een dagvaarding op zak heen gezonden. Zijn auto is in beslag genomen.