---
Richard Booms nieuwe Business Manager Benelux en Noord-Europa bij Sybari Software

---
Nieuwe functie om activiteiten en verkoopkanalen verder uit te bouwen
Madrid, 04/25/2002

Richard Booms werd bij softwareproducent Sybari aangesteld als business development & channel manager voor de Benelux en Noord-Europa. In die nieuwe functie staat hij in voor de uitbouw van Sybari's directe en indirecte verkoopsactiviteiten in de regio. Sybari, een Amerikaans bedrijf dat software produceert voor beveiliging van groupware-omgevingen, trok Booms aan omwille van zijn ruime ervaring in de sector, ondermeer bij Network Associates.

Voor Booms de rangen van Sybari vervoegde, was hij werkzaam bij Network Associates, een van de grootste producenten van anti-virussoftware (McAfee) ter wereld. Als business manager stond hij er in voor alle activiteiten in Noord- en Centraal Europa. Verder bekleedde Booms verschillende managementfuncties bij voorname ICT-bedrijven. Zo droeg hij voorheen de verantwoordelijkheid voor uitbouw van het indirecte verkoopkanaal bij Sun Microsystems en AT&T. Booms begon zijn carrière bij NCR, waar hij opklom tot Network Sales Consultant.

Richard Booms behaalde verschillende technische en commerciële diploma's in de elektronica en netwerkinformatica in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

---
END

---
Over Sybari (www.sybari.com)
Sinds 1995 is Sybari een marktleider in anti-virus- en beveiligingsoplossingen voor groupware. Vandaag zijn meer dan 6 miljoen Microsoft Exchange/Outlook- en Lotus Domino/Notes-gebruikers die virusvrij kunnen werken dankzij Sybari's Antigen-technologie. De unieke architectuur van de Antigen-software zorgt voor een preventief afweerschild tegen virussen en kwaadaardige codes. Antigen voor Microsoft Exchange en Antigen voor Lotus Domino worden in meer dan 50 landen verdeeld via Sybari's locale vestigingen en distributienetwerk. Het hoofdkwartier van Sybari is gevestigd in New York, de EMEA-hoofdvestiging in Madrid, Spanje.
Sybari telt tot zijn klantenbestand namen als Amazon.com, Compaq, Dell, Deloitte & Touche, Getronics, JD Power, Lufthansa, Merrill Lynch, Nortel, Pirelli, Reckitt Benckiser, Sony, Texaco, Tosco, De Amerikaanse federale regering, en Visa.. Het bedrijf sloot strategische allianties af met ondermeer Lotus Development (NYSE:IBM), Microsoft (NASDAQ:MSFT), Computer Associates (NYSE:CA), Compaq (NYSE:CPQ), Sophos, Inc., Network Associates, Inc. (NASDAQ:NETA), en Norman Data Defense Systems. Contactpersonen + Details:
Ines de Bien, Territory Manager Benelux and Nordics Sybari, tel: + 34 91 29 62 600,
e-mail: Ines_deBien@sybari.com.
Ron van der Veen, Senior Account Manager Nederland Sybari, tel: + 34 91 29 62 619,
e-mail: Ron_Vanderveen@sybari.com.
Mediarelaties
NewsEnginePR, Claudia Mairböck of Ineke Tiesinga, tel: + 31 20 567 21 70, e-mail:
claudia.mairbock@newsenginepr.com,
ineke.tiesinga@newsenginepr.com,
www.newsenginepr.com
Ref.:SYB0013-1CCD12