Persberichten politie Rivierenland

---

Vrijdag, 26 april 2002


Auto-inbraak Duiven
In de vroege ochtend van 24 april ontdekte een bewoner van de Neptunus te Duiven dat er werd ingebroken in zijn auto. Hierop liep hij naar buiten en trof de inbreker nog in zijn auto aan. Hij gaf deze direct een vuistslag in het gezicht. Hierop rende de dader weg. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Verkeerscontrole te Duiven
Op woensdag 24 april werd een verkeerscontrole gehouden op onder andere de Rijksweg te Duiven. In totaal werden negen processen-verbaal opgemaakt voor onder meer het overschrijden van de toegestane snelheid, het foutief inhalen en het niet dragen van een gordel.

Woninginbraken in Elst
In Elst zijn in de nacht van 24 op 25 april twee woninginbraken gepleegd in wijk de Brienenshof. Bij de inbraken werden geld, sieraden en bankpassen weggenomen. Tevens werden de personenauto's van de bewoners ontvreemd. In diezelfde nacht werd nog een derde personenauto uit de wijk de Brienenshof weggenomen, deze stond voor een woning geparkeerd.

Verkeerscontrole te Zetten
Op de Wageningsestraat te Zetten werd donderdagavond 25 april tussen 20.00 en 21.15 uur door het verkeershandhavingsteam van de politie Gelderland-Midden een verkeerscontrole gehouden.

Daarbij heeft de politie 24 bestuurders (auto's en bromfietsen) bekeurd voor onder meer het overtreden van de snelheid (9x), het rijden zonder gordel (8x) en het niet volgen van het fietspad door bromfietsers (3x).


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: communicatie@politierivierenland.nl