THE PR FACTORY

Batavia Stad wint Europese prijs voor beste winkelcentrum

Persinformatie 2002

BATAVIA STAD WINT EUROPESE PRIJS VOOR BESTE WINKELCENTRUM

Lelystad-26 april 2002

Bij de uitreiking van de prestigieuze ICSC (International Counsil of Shopping Centres) Awards in Monte Carlo is Batavia Stad Outlet Shopping op donderdag 25 april uitgeroepen tot het beste winkelcentrum van Europa in de categorie Specialised Centres, met als vermelding door de Jury: .For a significant market-driven outlet development providing a very pleasant shopping experience..

De andere genomineerden in de categorie waren het Retail- en Leisure centrum Bercey in Frankrijk en woonwinkelcentrum Villa Arena in Amsterdam. De ICSC prijzen worden jaarlijks uitgereikt in verschillende categorieën als Specialised Centres, Large Shopping Centres, Medium Shopping Centres en Refurbishment.

Batavia Stad Outlet Shopping in Lelystad is het eerste factory outlet centre van Nederland. Het centrum is een ontwikkeling van Stable International en Foruminvest en een belegging van Rodamco Nederland. In Batavia Stad vindt de consument dames-, heren-, jeugd-, en sportkleding van bekende merken zoals Replay, DKNY, Nike, Levi.s, Polo RL, Naf Naf en Adidas tegen hoge kortingen. Maar ook schoenen, cd.s, boeken, serviezen, lingerie en andere accessoires.


---

----
Noot voor de redactie (