Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 26-04-2002 Persbericht district Maasland

AUTO WEG

Donderdagmiddag is op de Oostwal in Oss een auto gestolen. Het betrof een witte Hyundai, kenteken VT-FN-06. De waarde is ongeveer 10.000.

VERDACHT VAN DIEFSTAL SIGARETTEN

De politie heeft donderdagavond op de Meerstraat in Heeswijk-Dinther twee mannen aange-houden. Het tweetal , een 29-jarige man zonder vast woonadres en een man van 35 jaar uit Den Bosch, verbleef in een caravan die niet van hen was en wilde op vordering van de eige-naar niet vertrekken. Bovendien werden de mannen verdacht van diefstal van sigaretten uit een andere caravan. De beide verdachten zijn ingesloten en in verzekering gesteld.

VERKEERSCONTROLE

Donderdagmiddag heeft de politie op de A50 in Geffen een verkeerscontrole gehouden. Ne-gen bestuurders kregen proces-verbaal voor onder andere niet handsfree bellen, rijden door rood licht en het overschrijden van de maximum snelheid.

OSSENAREN AANGEHOUDEN

De politie heeft afgelopen nacht op de Grutto in Oss drie mannen aangehouden. De ver-dachten waren inwoners van Oss van respectievelijk 20, 23 en 24 jaar oud. Door een buurt-bewoner was gezien dat de mannen een poging hadden ondernomen om op de Goudplevier in Oss velgen van een auto te stelen. Toen zij zich ontdekt voelden vluchtten zij weg in een auto, maar konden even later worden aangehouden. Het drietal is ingesloten.