Gemeente Amsterdam


---

E-democracy van start in de Westerstaatsman

Vrijdag 26 april zal stadsdeelvoorzitter Anne Marie Hoogland de interactieve website www.westerstaatsman.nl officieel en in gebruik stellen.
De website maakt deel uit van het gemeentelijk programma E-burgers in Mokum, dat bewoners meer wil betrekken bij lokale beleids- en planvorming met internet als aanvulling op de huidige situatie. Stadsdeel Westerpark wil graag samen met de bewoners de leefbaarheid van de Westerstaatsman verbeteren. De keuze is gevallen op de Westerstaatsman (de buurt die grofweg gelegen is tussen Van Hallstraat, Van Hogendorpstraat en Buyskade) omdat daar al diverse acties lopen op gebied van buurtbeheer. De bewoners worden gestimuleeerd om actief mee te doen door hun voorstellen voor verbetering van de buurt naar voren te brengen. Op de site staat actuele informatie over allerlei praktische zaken, projecten en acties.
Bewoners zonder internet kunnen gebruik maken van de pc bij het kantoor van Buurtbeheer Westerstaatsman, Schaepmanstraat 104, vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

zie ook: e-burgers in Mokum

^


-

© gemeente Amsterdam - 29-04-2002