Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-04-2002 Persberichten district Eemland noord, 13.10 uur

Graffiti

SOEST Twee meisjes zijn doorverwezen naar bureau Halt vanwege het bekladden van een bushokje op de Eikenlaan in Soest.

Vrijdagmiddag 26 april betrapte agenten, tijdens hun surveillance, twee 14-jarige meisjes uit Soest toen zij een bushokje aan het voorzien waren van graffiti. De twee zijn aangesproken op hun gedrag en doorverwezen naar bureau Halt. De beide ouders van de vriendinnen zijn op de hoogte gebracht.

Good Bear

SOEST Een jongetje uit Baarn die betrokken was bij een aanrijding op de Koningsweg in Soest heeft van de politie een Good Bear gekregen.

Vrijdagmiddag 26 april reed een 72-jarige automobilist vanaf de parallelweg de hoofdweg van de Koningsweg op. Hij zag hierbij een 21-jarige automobiliste uit Baarn over het hoofd. De vrouw probeerde nog uit te wijken, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. Haar geschrokken zoontje kreeg een good bear. Niemand raakte gewond.

Snelheidscontrole Wakkerendijk

Eemnes Eenenvijftig snelheidsovertreders zijn vrijdagmiddag 26 april bekeurd tijdens een snelheidscontrole op de Wakkerendijk. In totaal werden 761 automobilisten gecontroleerd. De hoogste snelheid die werd gemeten was 74 km/uur terwijl op de dijk 50 km/uur is toegestaan.

Auto in de sloot

Bunschoten-Spakenburg - Bij een eenzijdig ongeval is een 40 jarige automobilist uit Amersfoort in de sloot beland. Dit ongeval gebeurde vrijdagavond 26 april op de Lodijk. De man kon ongedeerd de auto verlaten. De auto is met behulp van de brandweer en een takelwagen uit de sloot getrokken. De onfortuinlijke automobilist had niet gedronken