Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 8 april 2002

Speelland opent met Funweekend

Welkomstcadeau's en Snuffelmarkt

zaterdag gratis welkomstcadeau's, zondag veel kramen en speciale entree van ¤ 2,75

Zaterdag 27 april opent Speelland Beekse Bergen weer haar deuren voor een nieuw seizoen. Op de eerste dag van het seizoen is er voor iedere bezoeker een welkomst-cadeau. Op zondag 28 april vindt de traditionele Snuffelmarkt weer plaats. Naast vele kramen, die op de boulevard van het park staan, zijn er optredens van Line-dancers en geldt de speciale entreeprijs van ¤ 2,75 p.p. (normaal ¤ 5,50 p.p.).

Speelland Beekse Bergen blijft het speelparadijs van Brabant. Nieuw in 2002 zijn de speciale Zondagse Familieshows. Iedere derde zondag van de maand (m.u.v. juli) is er een vier uur durende show voor jong en oud. Lokaal bekende zangers en zangeressen zorgen voor muzikale omlijsting. Voor kinderen zijn er optredens van clowns en goochelaars.

Het spelen blijft echter erg belangrijk in het park: Op het strand staan de grote speeltuin en de Speelstraat. Kinderen wanen zich Schumacher of Verstappen op de Formule-1-trapautobaan. De baan lijkt op een echt circuit compleet met startlichten en de bekende pitstop. En de snelste 'trapper' wint...! Eigenlijk is iedereen een winnaar want voor alle coureurs die hun racewagen veilig over het circuit sturen, is er een officieel Race-Certificaat. Met dit officiële bewijs kunnen kinderen echt gaan racen in de Kidcars (kinder-karts). Elders in het park wordt ook hun rijvaardigheid getest. In het Verkeersland halen kinderen hun rijbewijs. Er zijn stoplichten, kruisingen en zelfs een echte brug. In het Schommelland kunnen kinderen kennis maken met diverse schommels. Bovendien krijgt schommelen een nieuwe dimensie als je met zes schommels tegelijk schommelt.

Het Avontureneiland is voor de kinderen een perfecte attractie: Zij voelen zich een echte cowboy of cowgirl wanneer zij pony rijden of een ritje over het eiland maken met een postkoets. Kinderen die op zoek zijn naar nog meer avontuur gaan in de nieuwste attractie van Speelland: de Waverider. Een ritje in de Waverider is het beste te vergelijken met waterskiën of varen met een jetski.

Speelland Beekse Bergen is op zaterdag 27 en zondag 28 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op zaterdag betaalt de bezoeker vanaf 3 jaar ¤ 5,50 p.p en kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis naar binnen. Voor iedere bezoeker is er een leuk welkomstcadeau. Op zondag bedraagt de entree slechts ¤ 2,75. Voor meer informatie, Beekse Bergen informatie-lijn: 0900-2335732 (¤ 0,40 per minuut) of internet: www.beeksebergen.nl

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Goof Lukken, Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen, tel. 013-5491116. Foto beschikbaar op aanvraag: Volop speelplezier in Speelland Beekse Bergen

Met vriendelijke groet,

Goof Lukken
Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen
Otterpark Leeuwarden

Beekse Bergen Exploitatie B.V.
postbus 42
5080 NJ Hilvarenbeek
tel. algemeen:(0031) (0)13-5491000
tel: (0031) (0)13-5491116
fax: (0031) (0)13-5366716
www.beeksebergen.nl/www.aqualutra.nl

Beekse Bergen en Otterpark Leeuwarden maken deel uit van de Libéma-groep