NOORDZEE FM

Nederpopweekend op Noordzee FM

Zaterdag 27 en zondag 28 april hoor je op Noordzee FM de beste Nederlandse popmuziek in het Nederpopweekend. Een heel weekend lang de lekkerste hits van eigen bodem. Met Sita, Anouk, Acda en de Munnik, Ilse de Lange maar ook Blof, Volumia! en vele anderen. Als afsluiter van het Nederpopweekend zendt Noordzee FM zondag 'De Nederpop Top 100' uit.

Het Nederpop Weekend is er één uit de serie van maandelijkse Special Weekends op Noordzee FM. Luisteraars kunnen via www.noordzeefm.nl aangeven wat hun favoriete Nederpopsong is. Het volgende Special Weekend is het Filmhitsweekend op 25 en 26 mei. Voor meer info kijk je op www.noordzeefm.nl.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Enrique Iglesias, Jewel, Robbie Williams, Anastacia, Westlife, maar ook die van Volumia!, Blof, en Twarres. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee FM. LEVEN OP MUZIEK

Naarden, 25 april 2002

Noot voor de redactie,