Korps: Limburg-Noord, plaats: Veno 30-04-2002 Mediabericht 30 april 11.40 uur

Weert Aanhouding na mishandeling

WEERT Een 58-jarige man en zijn 32-jarige dochter zijn door de politie in de woning van de man aangehouden. Beiden worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling van een 43-jarige inwoner van Weert. Hij liep flinke hoofdwonden op, maar blijkt niet levensgevaarlijk gewond te zijn. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kreeg omstreeks 23.00 uur de melding van een vechtpartij tussen meerdere personen in het trappenhuis van een flatwoning aan de Serviliusstraat. De verdachten bleken twee mannen en twee vrouwen te zijn die om vooralsnog onduidelijke redenen verhaal kwamen halen bij de bewoner van een woning aan de Serviliusstraat. Deze 43-jarige man werd mishandeld en raakte gewond. De verdachten bleken inmiddels vertrokken en de politie kon twee van hen enige tijd later in de nacht aanhouden in een woning aan de Nieuwenhove. Zij zijn voorgeleid, ingesloten en inmiddels aan een eerste verhoor onderworpen. De politie heeft de technische recherche te hulp geroepen om onderzoek in en rond de woning aan de Serviliusstraat in te stellen.

Montfort Diefstal uit winkel

MONTFORT Twee mannen hebben maandagmiddag kans gezien de kassa van een boerderijwinkel weg te nemen, nadat zij de toegangsdeur hadden geforceerd. Er was op het moment van de diefstal, omstreeks 15.00 uur, niemand in de winkel en de deur was op slot. De daders verdwenen in een personenauto bestuurd door een vrouw.

Weert Rijbewijs in beslag genomen.

WEERT De politie heeft maandagmiddag op de Eindhovenseweg een snelheidscontrle met behulp van de laser gehouden. Terplaatse geldt een maximum snelheid van 70 km/u. Een 44-jarige inwoner van Eindhoven reed met een snelheid van 130 km/u langs de controleplaats en werd om 16.45 uur staande gehouden. Omdat de automobilist een overtreding van meer dan 50 km/u te hard reed, is zijn rijbewijs in beslag genomen. De officier van justitie zal de strafmaat voor de Eindhovenaar bepalen.