Ingezonden persbericht


De NIEUWE MIDDENPARTIJ (NMP) heeft met ongeloof kennis genomen van: " Het 10 stappen plan van de PVDA "
De heer Melkert en in zijn kielzog bewindslieden als mevrouw Vliegenthart verdedigen nog steeds de resultaten van de wantoestanden, die onder paars zijn ontstaan: "Wachtlijsten, kwaliteit in zorg, armoedeval, toenemende criminaliteit, onderwijsverschraling, sorry democratie etc. etc. "

Naar de mening van de NMP blaast de PVDA eenvoudige doorzichtige verkiezingsretoriek. Men kan niet van twee walletjes eten. Of men neemt volledig afstand dan wel het gevoerde beleid wordt verdedigd.

De NMP hoopt dat de kiezers de opgelaten luchtballonnen zullen doorprikken. Als er één partij zich bescheidener zou moeten opstellen is dit wel de PVDA. Met de uitspraken van de heer Melkert lijken de kiezers voor de zoveelste keer weer in de maling te worden genomen. Wij vinden dit dan ook kiezersbedrog!

Wanneer de Nieuwe Midden Partij na 15 mei in het parlement vertegenwoordigd zal zijn, zullen wij er op toezien, dat partijen hun beloften nakomen. Wij zullen niet meedoen met dergelijke politieke spelletjes. En zullen een positie gaan innemen als: " Luis in de pels ".

Kijk voor verdere informatie op: www.nmp.nl
Of bel met: Onze lijsttrekker Jos Bron: 06-21578269 of Arjan Gelder: 06-21578269.