Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 30-04-2002 2e Persbericht van dinsdag 30 april

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man door lifters van auto bestolen
Dinsdagmorgen omstreeks 07.40 uur is de personenauto van een 20-jarige inwoner van Eindhoven door drie lifters weggenomen. Het slachtoffer had een lift gegeven aan drie onbekende mannen. Toen hij stopte om bij een benzinestation shag te halen liet hij de sleuteltjes in de auto zitten. Toen de man in het benzinestation was zag hij dat de lifters er met zijn auto vandoor gingen. Korte tijd later bleek dat de drie lifters de auto in Tilburg in het water hadden geduwd. Zij zijn door de Tilburgse Politie aangehouden en ingesloten.

Eindhoven: Aanhouding na auto-inbraak
Dinsdagmorgen om 07.15 uur is op de Veldm Montgomerylaan een 19-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Getuigen hadden gezien dat de man inbrak in een, aan de Europalaan geparkeerd staande personenauto. De man vluchtte maar kon korte tijd later worden opgepakt. Uit onderzoek bleek dat hij eerder vanmorgen in Helmond een auto had weggenomen die werd aangetroffen op de Faurestraat. De man is voor onderzoek overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld.

Someren: Diefstal personenautos
Een op de Gaaseweg geparkeerd staande personenauto, merk Volkswagen, type Golf, kleur zwart, voorzien van het kenteken RP-LF-16, is tussen maandagavond 18.00 uur en dinsdagmorgen weggenomen.

Vanaf het Wilbertshof is vanmorgen tussen 00.00 uur en 09.00 uur een personenauto, merk Volkswagen, type Passat CL, kleur groen, voorzien van het kenteken PF-PR-91, weggenomen.

Tussen maandagavond 19.45 uur en dinsdagmorgen 08.30 uur is er vanaf de Ter Hofstadlaan een geparkeerd staande personenauto, merk Volkswagen, type Golf, kleur blauw, voorzien van het kenteken PS-LS-60, weggenomen.

Deurne: Diefstal Camper
Vanaf de Veenmossingel is tussen maandagavond 20,00 uur en dinsdagmorgen 10.00 uur een kampeerauto, merk Mercedes-Benz, type L407 DG, kleur wit, voorzien van het kenteken XF-75-LK, weggenomen.