Terrazur biedt Annapa-gedupeerden Covide aan als alternatief

BARNEVELD, 20020430 -- Terwijl de meeste Nederlanders Koninginnedag aan het vieren waren, viel bij alle Annapa.com gebruikers een zeer pijnlijk mailtje in de emailbus: Annapa.com gaat op 3 mei haar deuren sluiten. Vrijwel onmiddellijk werd voor de gedupeerden in de vorm van ASP-dienst Covide een alternatief beschikbaar gesteld.

Slechts een tiental minuten nadat de gebruikers van Annapa.com een mailtje in hun elektronische brievenbus kregen met de mededeling, dat Annapa.com er niet in was geslaagd om additionele investeerders te vinden en dat Annapa.com als virtueel kantoor al op 3 mei aanstaande haar deuren moest sluiten, lag bij IntraSites -de ontwikkelaars van Annapa.com- een alternatief in de brievenbus voor de gedupeerde bedrijven.

Terrazur, de ontwikkelaar van Covide meldde zich bereid om per onmiddellijk het gesprek aan te gaan om de bedrijven, die dat zouden willen de mogelijkheid te bieden om te verhuizen van Annapa.com naar de ASP-versie van Covide. "Aangezien we niet over de adresgegevens beschikken van de nu gedupeerde bedrijven, hebben we maar een adres om ons aanbod aan te richten: IntraSites. Of het aanbod van het alternatief de gedupeerden ook daadwerkelijk bereikt, is afhankelijk van de medewerking van IntraSites", aldus directeur Willem Massier namens Terrazur.

Helemaal gelijk is het alternatief van Terrazur overigens niet. Want waar de diensten van Annapa.com geheel gratis waren, is Covide ook als ASP-dienst dat niet.