Ingezonden persbericht


Exclusief miniconcert Marco Borsato op Museumplein Amsterdam tijdens Koninginnedag

Hilversum, 16 april 2002 - Vandaag is bekend geworden dat Marco Borsato een miniconcert geeft tijdens het Koninginnedagspektakel van Radio 538 en MTV op het Museumplein in Amsterdam. Radio 538 en MTV organiseren ook dit jaar weer het grootste Koninginnedagfeest van Nederland, waar meer dan 200.000 mensen worden verwacht.

Op een groot podium treden van 12.00 uur 's middags tot 21.00 uur 's avonds grote nationale en internationale artiesten op. Replay en Gordon, Van Dik Hout, Clubbheads, Di-rect, Alcazar, Mad'house, Def Rhymz en Drukwerk zijn al bevestigd. De dag wordt afgesloten met concerten van Kane en Bløf. Meer informatie is te vinden op de sites van Radio 538 en MTV.

De hele dag is live te volgen op Radio 538 en MTV! Voor MTV is de live uitzending van het negen uur durende Koninginnedagspektakel de officiële re-launch van het muziekstation. Vanaf 1 mei zetten de zenders MTV en TMF hun herpositionering in.

Het Radio 538 / MTV Koninginnedagspektakel op het Museumplein in Amsterdam is vrij toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door 8x4 That's me Deodorant van Beiersdorf N.V.

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

MTV
De focus van MTV ligt vanaf 1 mei op locale content. Het ultieme muziekkanaal plaatst hierbij de VJ's centraal en bouwt rond deze iconen van de jongerencultuur een full option programmering. Deze neemt je mee op een fascinerende trip naar de internationale sterren en de locale helden. Hierbij worden bepaalde beproefde programmaconcepten van TMF (zoals de Dag Top 5, NL en de Top 40) geïntegreerd in de MTV-programmering met bestaande toppers als Jackass en Tom Green.

Noot voor de redactie (