Ingezonden persbericht

Tiësto op Stationsplein tijdens Koninginnedag

Op Dinsdag 30 April zullen niemand minder dan Tiësto, Erick E. en Syben Ray de muzikale klanken verzorgen aan het Eindhovense Stationsplein. Naar verwachting zullen vier tot vijfduizend Dance liefhebbers compleet uit hun dak gaan tijdens dit open air event.

Grote namen, grote prestaties
De afgelopen maanden zijn droommaanden geweest voor Tijs Verwest, beter bekend als DJ Tiësto. Een Edison en twee TMF awards zijn de voorlopige hoogtepunten in de carriere van deze van oorsprong Bredase producer / DJ. Wat we in Nederland allang wisten, weet ondertussen de hele wereld: Tiësto is zowel als producer en als DJ de absolute top van zijn genre. Sets in Nederland worden daardoor steeds zeldzamer, reden te meer om de mogelijkheden die zich voor doen met beide handen aan te pakken.

Totaalprogramma van formaat
Het totaalprogramma voor de 30e April liegt er niet om. Van 14:00 tot 16:00 uur bijt Erick E. het spits af, met zijn bekende mix van dansbare Dance. Om 16:00 uur is het dan tijd voor Trance in het kwadraat met DJ Tiësto, die twee uur lang het vinyl zal bewerken. Het slotakkoord is daarna afkomstig van Syben Ray, de resident DJ van De DansSalon. Hij zal tot 20:00 uur menig oorgasme veroorzaken met zijn geheel eigen Clubby stijl.

Voorpret veelbelovend
Omdat veel mensen van de gelegenheid gebruik zullen maken om hun weekend te verlengen, is er ook voor de 29e April een kwalitatieve programmering samengesteld. Hierbij zullen o.a. Lasgo ("Hold me in your arms") en Milc Inc. ("Walk on Water") het podium bestijgen. Veelbelovende voorpret zo lijkt het.

Veel voor weinig
De activiteiten aan het Stationsplein zijn zowel op 29 als op 30 April voor iedereen vrij toegankelijk. Meer informatie over het programma, de tijden en de artiesten is te vinden via de website van De DansSalon op www.danssalon.com.