Gemeente Goes

Persbericht

Vrijwilligerslegpenning Goes voor de heer Nieuwenhuizen

Op dinsdag 30 april 2002 reikt burgemeester drs. D.J. van der Zaag de vrijwilligerslegpenning van de gemeente Goes uit aan de heer Thomas Theodatus Nieuwenhuizen. De uitreiking vindt plaats om 20.30 uur in dorpshuis "De Griffioen" in Wolphaartsdijk.
De heer Nieuwenhuizen ontvangt de Vrijwilligerslegpenning vanwege zijn inzet als voorzitter van het Oranjecomité en zijn werkzaamheden voor de Samen Op Weg Kerk in Wolphaartsdijk.
De heer Nieuwenhuizen neemt dit jaar na tien jaar afscheid van het Oranjecomité, omdat hij verhuist naar Renesse. Hij stimuleerde en activeerde de bevolking tijdens koninginnedag en op 31 januari bij de lampionnenoptocht. Hij was de stuwende kracht achter het comité. De werkzaamheden vonden plaats van oktober tot half mei. De heer Nieuwenhuizen gaf het comité warmte en uitstraling. Naast zijn voorzitterschap bij het Oranjecomité, was de heer Nieuwenhuizen ook actief voor de Samen Op Weg Kerk in Wolphaartsdijk. Hij deed hier jongerenwerk en gaf leiding aan de groep 12-18 jarigen. Zijn werkzaamheden bestonden uit het voorbereiden van jongerendiensten en het organiseren van het jaarlijkse jongerenkamp. De heer Nieuwenhuizen is geboren op 28 mei 1958 in Zwolle. Hij is gehuwd met Catharina van Maaren. Het echtpaar woont Veerweg 27 in Wolphaartsdijk.