Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 2-05-2002 3e Persbericht van donderdag 2 mei 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanhoudingen na fraude
Vanmiddag om 16.35 uur zijn in het belastingkantoor aan de Karel de Grotelaan een 47-jarige Poolse vrouw en een 24-jarige inwoonster van Eindhoven aangehouden. Zij hadden geprobeerd met valse paspoorten een sofi-nummer te verkrijgen. De verdachten zijn voor onderzoek overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld.

Eindhoven: Aanhouding na lokaalvredebreuk
In het Stadskantoor is vanmiddag om 16.40 uur een 22-jarige Eindhovenaar aangehouden. De verdachte bevond zich in een gedeelte van het Stadskantoor waar het publiek niet mag komen. Nadat de man driemaal een vordering om te vertrekken negeerde is hij aangehouden wegens lokaalvredebreuk. Hij is overgebracht naar het bureau en na verhoor heen gezonden.

Veldhoven: Aanhouding na mishandeling
Een 45-jarige Veldhovenaar is vanmiddag om 17.30 uur in een winkel aan het Meiveld aangehouden. De man was onder invloed en had in de winkel de bedrijfsleider na een woordenwisseling op zijn gezicht geslagen. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld.

Netersel: Snelheidcontrole
Vandaag tussen 16.35 uur en 19.00 uur is er een snelheidscontrole gehouden op de F van der Heijdenstraat. Van de 318 gecontroleerde voertuigen reden er 121 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/u.