Politie Amsterdam-Amstelland

Inbreker gewond na val
03-05-2002. Een 25-jarige inbreker is vannacht in de Hillegomstraat gewond geraakt toen hij op zijn vlucht voor de politie uit een raam sprong. De man is opgenomen in een ziekenhuis.

Na een braakmelding in een kantoor doorzocht de politie het pand en hoorde de inbrekers. Een 20-jarige inbreker werd binnen aangehouden. Bij de zoektocht naar de tweede inbreker zagen agenten een raam open staan. De 25-jarige inbreker was uit het raam gesprongen en lag op de binnenplaats met letsel aan zijn rug en benen. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis.

---

Ambulance aangereden
03-05-2002. Gisteravond rond acht uur is op de Jan van Galenstraat een ambulance door een aanrijding omgevallen. Niemand raakte gewond.

De ambulance vervoerde een patiënt en was met zwaailicht en sirene onderweg naar een ziekenhuis. Op de kruising A-10 met de Jan van Galenstraat verleende een automobilist geen voorrang aan de ambulance en raakte deze aan de achterkant. De ambulance ging tollen en sloeg om. De patiënt is door een andere ambulance verder vervoerd.
---

Nieuwe vacatures
26-4-2002. Er zijn bij de politie Amsterdam-Amstelland weer nieuwe vacatures. Behalve als politieman of -vrouw kun je bij ons korps ook in een administratief/technische functie aan de slag. Nieuw opengestelde vacatures zijn (assistent) webredacteur, secretaresse, coördinator inkoop en inkoper.
Interesse? Lees onze special Een baan bij de politie.