EXTRA nieuwsbericht d.d. vrijdag 3 mei 2002

Onderzoek naar verdwenen man zonder resultaat
Heiloo, vrijdag 3 mei 2002. In verband met de verdwijning van een 23-jarige man uit Heiloo werd vanmorgen en vanmiddag door een grote groep politiemensen en een aantal medewerkers van het Provinciaal Waterleidingbedrijf een zoektocht gehouden in een deel van het duingebeid nabij de Heereweg in Bakkum. De oppervlakte van het doorzochte gebied beslaat ruim 200 ha. Reden van het onderzoek is het feit dat op 29 april de auto van de verdwenen man werd aangetroffen op een parkeerterrein aan de Heereweg. Dit parkeerterrein grenst aan het duingebied dat vandaag werd doorzocht. Het zoekteam bestond in totaal uit 25 personen. Ook werd gebruikt gemaakt van een politiehelikopter die vooral gezocht heeft op de grote open stukken in het duingebied. Het gebied dat door de heli werd doorzocht liep tot aan de kustlijn. Er werden geen sporen aangetroffen die wijzen in de richting van een eventuele verblijfplaats van de man.
De man is sinds 19 april 2002 verdwenen. Hij verliet die dag in zijn auto zijn woning in Heiloo. Sedertdien is niets meer van hem vernomen.
In de afgelopen week werden een aantal tips ontvangen van mensen die meenden de vermiste man ergens in de provincie te hebben gezien. Al deze tips zijn nagetrokken maar bleven tot nu toe zonder resultaat.

button: naar top van deze pagina