Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 3-05-2002 Mediaberichten 03 mei (17.30 uur / laatste berichten)

BLERICK 3 gewonden bij verkeersongeval

BLERICK Vrijdagmiddag omstreeks 16.00 uur zijn drie personen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Voltastraat. Tussen twee personenautos vond een frontale aanrijding plaats waarbij alle inzittenden gewond raakten. Zowel de mannelijke bestuurder van de ene auto alsook de mannelijke bestuurder van de tweede auto en een kind dat eveneens in de auto zat zijn per ambulance naar het Venlose ziekenhuis gebracht. De eerstgenoemde bestuurder kwam bekneld in zijn auto te zitten en werd door de brandweer bevrijd. Hij is met zeer ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De gealarmeerde traumahelicopter kwam terplaatse maar is niet ingezet. De gewonden zijn per ambulance vervoerd.

De technische recherche van de politie onderzoekt op dit moment de toedracht van het ongeval. De personalia van de gewonden zijn nu nog niet bekend maar zodra dit wel het geval is volgt er een aanvullend bericht.

SWALMEN REUVER ROERMOND 178 snelheidsboetes

Bij diverse snelheidscontroles op woensdag, donderdag en vrijdag heeft de politie 178 automobilisten bekeurd. Er werd zowel binnen als buiten de bebouwde kom gecontroleerd op de volgende wegen: Broekhin-zuid en Elmpterweg in Roermond, Kesselseweg, Rijksweg, Mariastraat, Industriestraat, Keulseweg en Streekweg in Reuver en de Bosstraat in Swalmen. De overtreders ontvangen een acceptgiro.