Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 3-05-2002 Persbericht district De Leijgraaf

DIEFSTAL ORNAMENTEN UDEN

Een 16 jarige jongen uit Uden en een 15 en 16 jarig meisje uit Uden zijn op 2 mei 2002 aan-gehouden ivm diefstallen van ornamenten van een muur aan de Promenade te Uden. Op een muurtje aan de Promenade te Uden had de gemeente die dag aluminium bollen geplaatst, die door de genoemde verdachten waren verwijderd om ze mee naar huis te nemen. Het 16 jarig meisje bleek tevens in het bezit van een boksbeugel. Deze is inbeslaggenomen.

GEWAPENDE OVERVAL UDEN

Een 84 jarige vrouw uit Volkel is op 2 mei 2002 omstreeks 21.30 uur overvallen door een nog onbekende man. De man klopte op het raam van de woning van de vrouw aan de Anto-niusstraat te Volkel. Toen de vrouw ging kijken wat er was, haalde de man een mes tevoor-schijn en wilde geld. Het slachtoffer gaf vervolgens het geld uit haar portemonnee, waarna de man verdween. De vrouw is later met hartklachten opgenomen in het ziekenhuis. De vermoedelijke daders is een man van ongeveer 40-45 jaar en was netjes gekleed. De po-litie verzoekt getuigen, die mogelijk iets gezien hebben, contact met haar op te nemen.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN UDEN

Een 43 jarige man uit Uden is op 2 mei 2002 aangehouden ivm mishandeling van een 38 jarige vrouw uit Uden en een 17 jarige vrouw uit Uden. De man is ingesloten.